Winstgevend hoger beroep ontvoerders jongen

paleis-2_reasonably_small_thumb UTRECHT – De 2 hoofdverdachten in de zaak van de ontvoering van een 18-jarige jongen uit Overvecht krijgen in hoger beroep lagere straffen. Het hof legt 3 ontvoerders 4 jaar straf op. Twee ontvoerders krijgen lagere straffen. Het hof spreekt 1 verdachte vrij.

miljoenen

De ontvoerders plukten op klaarlichte dag in de Utrechtse wijk Overvecht een 18-jarige jongen van straat. Hij werd een week vastgehouden. De verdachten eisten een miljoenen losgeld van de vader van de jongen. De politie vond de jongen in een woonwagen in Hilversum waar hij zat vastgebonden aan een tafelpoot.

8 jaar

Het openbaar ministerie begon met 8 jaar te eisen tegen de hoofdverdachten. De rechtbank legde 6 jaar op. De hele club ging naar het hof. De advocaat generaal eiste 7 jaar Maar het hof vindt het allemaal veel minder erg. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

20 augustus Gijzeling jongen Overvecht eis 7 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.