Verdachte moord Nikki Lawalata 2 weken binnen

Nicky Lawalata LELYSTAD – De rechter commissaris stelt de 32-jarige Hani K. uit Almere 2 weken in bewaring. K. wordt ervan verdacht dat hij zijn vriendin de 27-jarige  Niki Lawalata heeft vermoord.

Nikki Lawalata

K. gaf zijn vriendin vriendin op als vermist. De auto van de vrouw werd 500 meter van zijn woning gevonden. Het lichaam van Lawalata vond de politie in Lelystad. De politie doorzocht de woning van H en hield hem een paar dagen later aan.

facebook

H. werd verdacht omdat hij op zijn facebookpagina zijn vriendin als vermist opgaf maar dat bericht later verwijderde. De facebookpagina van de verdachte is nog steeds actief. K. staat op 18 september voor de raadkamer. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Een gedachte over “Verdachte moord Nikki Lawalata 2 weken binnen”

  1. Waarom wordt dit verteld, dat zal andere moordenaars alerter maken niet ook zo n fout te maken… Verder hoop ik intens, dat snel bekend wordt of hij de dader is en waarom hij zo gruwelijk zo’n jonge vrouw vermoordde… geen enkel motief is het waard, dat te doen en is levenslang op zijn plaats. ECHT levenslang. Niet 15 jaar en weer vrij om een ander meisje te doden… eenmaal zoiets gruwelijks gedaan dan ben je volgensmij instaat dat weer te doen. Het is onvoorstelbaar, dat je zoiets KAN doen. Wat moet er wel niet gebeurd zijn, als pas de dag erna bekend werd, dat het een vrouw was.. werkelijk beestachtig. Een duivel die man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.