Ex vriend vermoorde Zweedse studente 2 weken binnen

agent-staat-bij-afzetlint-bij-woningonderzoek (1) DEN BOSCH – De rechter commissaris stelt een 22-jarige man uit Utrecht 2 weken in bewaring. De Utrechter wordt verdacht van de moord op een 19-jarige Zweedse studente Saga Backmann.

politie

De studente die eigenlijk een havo-leerling is uit Den Bosch had vorige week bij haar mentor op school geklaagd dat ze bedreigd werd door haar ex-vriend. Ze had ook al aangifte gedaan bij de politie. Maar volgens Omroep Brabant had die aangifte geen prioriteit. 

bewijs

De Zweedse werd dinsdag opgewacht en voor het oog van haar buren werd ze doodgestoken. Korte tijd later hield de politie haar 22-jarige ex-vriend aan. Minister Opstelten wil dat er een intern onderzoek komt naar het optreden van de politie. De politie zelf zoekt nog driftig naar bewijsmateriaal. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.