Wild West in Almere

lelystad_thumb1LELYSTAD – De rechtsbanken houdt de zaak aan tegen 4 verdachten die elkaar in Almere tot 3 keer tegenkwamen en op elkaar schoten.

ANWB

De 2 groepen hadden op 25 oktober een afspraak. Een verdachte vertrouwde het niet en hij schoot zijn pistool leeg op de auto van de tegenpartij. De auto´s reden weg maar ze kwamen elkaar nog 2 keer tegen in de zelfde wijk. Ze schoten nog 2 keer op elkaar. De politie kon een groepje aanhouden omdat de chauffeur de ANWB belde toen hij van de weg was geraakt.

Spanje

De zaak begint met goed nieuws. de officier van justitie kan vertellen dat de vierde verdachte, de 33-jarige Khalid B.  die lang voortvluchtig was dinsdag is aangehouden in Spanje.

Helaas is van de tegenpartij Zohair A.niet aangevoerd. Zijn broer is er wel na een paar uur besluit de rechtbank om die zaak uit te stellen. Vervolgens vraagt de advocaat van de net aangehouden verdachte ook om uitstel. Khalid B. zit nu Spanje en hij heeft het recht om de behandeling bij te wonen. De vierde verdachte Danny de G. wordt na 11 maanden voorarrest vrijgelaten. De zaak gaat over 3 maanden verder. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.