Ex vriend vermoorde Zweedse studente 1 maand binnen

agent-staat-bij-afzetlint-bij-woningonderzoek (1) DEN BOSCH – De raadkamer houdt een 22-jarige Utrechter 1 maand binnen. De Utrechter wordt verdacht van de moord op Saga Backmann. Deze 19-jarige Zweedse werd op 10 september voordat ze naar school ging neergestoken vlakbij haar woning in Den Bosch.

bedreigd

De verdachte is de ex-vriend van de Zweedse havo scholiere. Hij zou het meisje vaak hebben bedreigd. De politie is nog altijd op zoek naar het moordwapen. De officier krijgt maar een maand, omdat de rechtbank wil een vinger aan de pols houden. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

13 september 2013 Ex vriend vermoorde Zweedse 2 weken binnen

Een gedachte over “Ex vriend vermoorde Zweedse studente 1 maand binnen”

  1. de buren ZAGEN de verschrikkelijke moord gebeuren… dus het is duidelijk wie deze gruwelmoord op dit lieve leuke meisje begaan heeft… Levenslang opsluiten.. als je dit kan, kan je veel meer… bescherm anderen voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.