Dode peuter Nouafel en het laatste restje bewijs tegen stiefvader

paleis-2_reasonably_small ARNHEM – De oma doet van de overleden peuter Nouafel doet een laatste poging om via SBS nog aandacht te krijgen voor haar kleinzoon. Zij wordt geholpen door slachtofferadvocaat Richard Korver. De moeder zegt jarenlang bij Jeugdzorg aan de bel te hebben getrokken. Maar bewijs tegen haar dochter en haar ex-man heeft dat niet opgeleverd.

maagletsel

De peuter Nouafel stierf 2,5 jaar geleden aan maagletsel. Volgens het openbaar ministerie is het kind in zijn buik getrapt door zijn stiefvader. Maar de rechtbank zag geen bewijs. Juridisch en emotioneel gezien de grootste slachtoffers zijn in deze zaak de ouders. Stiefvader Younass A. en moeder Samantha de J. zijn hun zoontje kwijt. Zij zaten in de cel toen hij werd begraven.

gedetineerden

De zaak liep stuk omdat er geen getuigen zijn. Het OM sleepte 2 medegedetineerden van de stiefvader in het getuigenbankje maar de rechtbank noemde die getuigen onbetrouwbaar. In hoger beroep trekken ze zelfs hun verklaring in. Daarmee wordt de zaak tegen de moeder en de stiefvader niet gemakkelijker voor het Openbaar Ministerie. De zaak gaat verder op 3 november. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

10 juni 2013 Dode peuter Nouafel medegedetineerden stiefvader in de herkansing

10 oktober 2012 Openbaar Ministerie in hoger beroep zaak dode peuter Nouafel

27 september 2012 Moeder en stiefvader niet schuldig aan dood peuter Nouafel moeder toch in hoger beroep

13 september 2012 Het laatste woord van de moeder van de overleden peuter Nouafel

7 september Stiefvader was in tranen na dood van peuter Nouafel

6 september 2012 Eis 8 jaar voor doodschoppen weerloze peuter Nouafel

5 september 2012 De ouders van peuter Nouafel kunnen er niets aan doen

4 september 2012 Wrakingsverzoek afgewezen van advocaat van dode peuter Nouafel om geheime informant

17 juni 2012 Verdachte moeder van peuter Nouafel voegt zich als slachtoffer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.