Beroepsverbod voor growshopeigenaar

lelystad_thumb1 LELYSTAD – De officier van justitie eist 3 jaar gevangenisstraf waarvan 1 jaar voorwaardelijk tegen de 32-jarige Ernesto P. uit Almere. Volgens de officier heeft deze growshopeigenaar in Amsterdam en Almere auto’s sieraden, luxe goederen en grote geldbedragen witgewassen.

beroepsverbod

De officier eist verbeurd verklaring van het contante geld dat bij P. in beslag is genomen: ruim 700.000 euro. Ook wil de officier een beroepsverbod. Tijdens de proeftijd van 2 jaar zou P.  geen growshophouder mogen zijn. Uitspraak over twee weken. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

16 november 2012 Witwassen in growshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.