Spreken levert geen goud op

latex handschoen UTRECHT – De vrijheid van de 22-jarige David is van korte duur geweest als de officier van justitie haar zin krijgt. Volkomen ongeloofwaardig is volgens de officier het verhaal waarmee David op de proppen kwam na maandenlang te hebben gezwegen. David is na de vorige zitting vrijgelaten uit voorarrest. De officier kan het nu bewijzen en zij  eist opnieuw 15 maanden waarvan 5.

latex

Volgens de officier bonden David en zijn vrienden een matroos vast aan een boom en ze roofden ondertussen ondertussen zijn binnenschip leeg. Een latex handschoen met het DNA van David werd er gevonden. David zweeg maandenlang en toen bedacht hij dat hij in een snackfabriek dagelijks met die handschoenen werkte. Die gooide hij altijd weg en iemand anders heeft ze bij de misdaad gebruikt.

binnenschip

De rechtbank wilde geen uitspraak doen en de officier kreeg als opdracht om het allemaal uit te zoeken. De officier ontdekte dat David ten tijde van de inbraak op het binnenschip helemaal niet in die snackfabriek werkte. Uitspraak op 15 oktober. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

3 juli 2013 Zwijgen is voorlopig vrij

19 juni 2013 Zwijgen is zilver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.