Acquisitiefraude 2 jaar zitten

1000euro (1) UTRECHT – De rechtbank veroordeelt de 34-jarige Duane D. uit Amsterdam tot 28 maanden cel waarvan 4 voorwaardelijk. Twee medeverdachten Richard J. en Rutger K. uit Amersfoort krijgen iets lagere straffen. De straffen zijn conform.

facturen

De bende onderschepte facturen van grote bedrijven en veranderde rekeningnummers. Klanten van die bedrijven stortten vervolgens grote bedragen op rekeningen van het drietal. De rechtbank wijst meer dan een half miljoen euro  toe aan benadeelde bedrijven. Zo moet verdachte D. 283.000 euro aan Ikea betalen. Er hangt de heren ook nog een ontnemingsvordering boven het hoofd, maar die moet de officier nog indienen. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

17 september 2013 Geslepen boeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.