Amsterdamsestraatweg

BUC6-asIEAAqZcDUTRECHT – De officier van justitie eist 5 jaar gevangenisstraf tegen de 35-jarige Reynaldo D. D. heeft meegedaan aan de overval op een Plus supermarkt aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht.

doodslag

De overval mislukte D. probeerde met een auto de pui van de supermarkt te rammen. De officier beschuldigt hem daarom ook van poging tot doodslag op de mensen die binnen waren.

De officier eist tegen medeverdachte Stefan van der P. 4,5 jaar cel. De 50-jarige Johannes L. hoort 3,5 jaar eisen waarvan 1 jaar voorwaardelijk.  Van der P. en L. hebben ook meegedaan aan de overval op juwelier Stratelli die een dag eerder is behandeld. De zaak gaat donderdag verder. Dan komen de advocaten van de Straatwegbende aan het woord. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

14 oktober 2013 Overvallers juwelier Amsterdamsestraatweg kletsten er vrolijk op los

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.