Rechtbank bestraft een monstertje van Leersum

utrecht-20120403-001581_thumb (1)UTRECHT- De rechtbank veroordeelt de 77-jarige Rudolf R. uit Leersum tot 1 maand voorwaardelijke gevangenisstraf. Het monster van Leersum liep in 2 proeftijden. De rechtbank legt 1 straf ten uitvoer, een boete van 4500 euro. Ook moet R. zijn buren 2500 euro schadevergoeding betalen.

monster

R. maakt sinds 2001 ruzie met zijn buren in Leersum. Hij omschreef zichzelf als het monster van Leersum. Hij werd al 3 keer veroordeeld door de strafrechter.

De officier van justitie dacht heel anders over het monster. De officier oordeelde dat het eindeloze gestalk moest ophouden. Dat lukt alleen met gevangenisstraf, dacht de officier . De rechtbank acht stalking wel bewezen maar de rechters vinden de feiten te klein voor gevangenisstraf. De rechtbank denkt dat een mediator deze burenruzie kan oplossen. De rechtbank verlengt de proeftijd bij een voorwaardelijke straf van 166 dagen cel. Wordt vervolgd. (andereverhalenuitderehctbank.nl)

lees ook

3 oktober 2013 Bejaarde monster van Leersum te oud voor de gevangenis

 21 augustus 2013 Uitgestelde rechtszaak tegen monster van Leersum leidt tot Kamervragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.