Man die vrouw dood stak onderzocht in Pieter Baan

PieterBaanCentrumUTRECHT – De 58-jarige Wilhelmus S. die ervan wordt beschuldigd dat hij op 24 juli in Hooglanderveen zijn vriendin, de 48-jarige  Antoinette Kunemund heeft neergestoken, wordt onderzocht in het Pieter Baan Centrum. S. laat de eerste pro- formazitting in de rechtbank aan zich voorbij gaan. Zijn advocate Esther van Elst vertelt dat S. veel zo niet alles is vergeten, wat er die dag is gebeurd.

Pieter Baan

De politie meldde na de moord dat er conflict was in de relationele sfeer. De advocate vraagt om een onderzoek naar andere mogelijkheden. Een deskundige gaat onderzoeken of het letsel misschien op een ander manier kan zijn toegebracht. De zaak gaat op 20 januari verder met een regiezitting. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

12 augustus 2013 Man steekt vrouw dood

Een gedachte over “Man die vrouw dood stak onderzocht in Pieter Baan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.