Uitspraak Amsterdamsestraatwegbende een succes voor de officier

asw -utrecht1212overvaljuwelier_thumbUTRECHT – De meervoudige strafkamer veroordeelt 9 verdachten die zich schuldig hebben gemaakt aan een overval op een juwelier en een mislukte ramkraak bij een supermarkt aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht.

poging tot doodslag

De 35-jarige Reynaldo D. die met een auto de supermarkt probeerde binnen te rijden, krijgt 5 jaar cel conform de eis. De rechtbank is het met de officier eens dat D. poging tot doodslag heeft gepleegd op 2 medewerkers van de Plus supermarkt die ternauwernood het vege lijf konden redden.

juwelier

Medeverdachte 36-jarige Stefan van der P. krijgt 39 maanden. Hij was ook betrokken bij een overval juwelier op de Amsterdamsestraatweg.  Alleen in de zaak tegen Johannes L. moet de officier een vrijspraak incasseren. L. wordt vrijgesproken van deelname aan de overval op de Plus supermarkt. Hij gaat wel samen met nog 6 anderen achter de tralies vanwege de overval op juwelier Stratelli. Deze hele groep krijgt straffen van 0.5 tot 3 jaar cel. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

16 oktober 2013 Amsterdamsestraatweg

14 oktober 2013 Overvaller juwelier aan de Amsterdamsestraatweg kletsten er vrolijk op los

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.