Eis boete voor advocaat die sukkel zei

Rechtbank-BredaBREDA – De officier van justitie eist een boete van 500 euro tegen de Bredase advocaat Eric Thomas. Thomas heeft 4 jaar geleden een rechercheur sukkel genoemd tijdens een verhoor bij de rechter commissaris. De officier wilde eigenlijk niet vervolgen maar het gerechtshof dwong dat af.

Breda

Dit eenvoudige zaakje is na jaren uitstel bij de meervoudige kamer aanbeland  omdat Thomas er een principezaak van heeft gemaakt. Hij vindt dat een advocaat alles moet kunnen zeggen om zijn cliënt te kunnen verdedigen. Uitspraak 19 november. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

15 juni 20123 Advocaat die sukkel zei naar de meervoudige kamer

Een gedachte over “Eis boete voor advocaat die sukkel zei”

  1. Dat is toch wel een behoorlijke misvatting van die Advocaat.
    Je hoort iemand gewoon niet uit te schelden ook al is die persoon waar tegen je dat zei een echte Oelenwapper, je behoord respect naar je medemens te tonen ook al ben je met de handelingswijze van de ander niet eens.
    In dat kader vind ik die 500 euro te weinig.
    Ik vind dat die Advocaat die de Rechercheur uitschold niet alleen een geldboete moet krijgen maar die Advocaat Eric Thomas moet ook uit zijn functie gezet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.