Forse eisen Coffeeshop Shabab

marihuanabg__1__reasonably_smallUTRECHT – De officier van justitie eist 3,5 jaar gevangenisstraf tegen de 54-jarige Mimoun T. uit Utrecht. T. ,de eigenaar van een gesloten Utrechtse coffeeshop zou de leider zijn van een criminele organisatie die op grote schaal in hennep handelde en witwaste.

Shabab

Samen met het leger deed de politie 1 jaar geleden een inval in de zaak. Invallen in de coffeeshop aan de Vleutenseweg en diverse andere panden in Utrecht en Breda vond de politie vorig jaar november 200 kilo hasj en hennep en meer dan 600.000 euro contant. ‘

familie

Volgens de officier heeft eigenaar Mimoun T. zou vorig najaar grote partijen hasj aan derden hebben geleverd. Ook werden in de coffeeshop meer softdrugs bewaard en aan klanten verkocht dan toegestaan. Tegen 11 andere verdachten, veel van familieleden van T., eiste de officier straffen tot 2,5 jaar. Vanaf 13 november komen de advocaten aan het woord. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

6 november 2013 Eerste dag behandeling coffeeshop Shabab

10 september 2013 Laatste regiezitting coffeeshop Shabab rechtbank wijst 10 getuigen toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.