Hof vindt het nodig dat weerzinwekkende bejaarde pedofiele opa 1,5 jaar langer blijft zitten

arnhem-20130306-00475_thumb-1_thumb (1)ARNHEM -  Een 73-jarige weerzinwekkende vieze opa die toch al niet al te kwiek meer uit de gevangenis zou komen, krijgt er van het hof nog eens 1,5 jaar bij wegens het misbruiken van zijn 6 kleinkinderen 7 jaar lang  Opa krijgt nu 8,5 jaar cel nadat de rechtbank 7 jaar had opgelegd na een eis van 10 jaar.

kleinkinderen

De verdachte paste regelmatig op zijn kleinkinderen maar hij raakte in de war na het overlijden van zijn echtgenote. Het misbruik van kleinzoons en kleindochters kende geen grenzen. Van strippoker tot superdildo’s, opa was van alle markten thuis. Ouders moeten hun oppas kunnen vertrouwen, stelt het hof. Maar opa maakte iedere nachtmerrie waar.

straf

Het hof neemt alle conclusies van de rechtbank over behalve als het gaat om de straf. Het hof weegt mee dat de verdachte geen spijt heeft, maar de schuld bij zijn kleinkinderen legt. Dat opa niet in hoger beroep wilde gaan, ziet het hof als een soort berouw. Het hof noemt een straf van 1,5 jaar erbij passend en geboden. Het hof verkleint daarmee de kans dat de grootste angst van de kleinkinderen, dat hun opa ooit nog vrijkomt, waarheid wordt.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

5 juni 2013 Een weerzinwekkende geraffineerde pedofiele opa

22 mei 2013 Weerzinwekkend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.