Rechtbank laat vriend vermoorde Nikki Lawalata vrij

Nicky LawalataLELYSTAD – De rechtbank laat de 32-jarige Hani K. uit Almere vrij. De officier van justitie beschuldigde K. van betrokkenheid bij de moord op zijn vriendin de 27-jarige Nikki Lawalata. Hij zat sinds 6 september vast.

Het lichaam van de vrouw werd begin september gevonden in Lelystad. In deze zaak zit nu alleen de ex van deze K. vast. Deze 39-jarige vrouw uit Almere werd vorige week aangehouden na een uitzending van Opsporing Verzocht.

Nikki Lawalata

De rechtbank wil er alleen over kwijt dat  naarmate de voorlopige hechtenis langer duurt, er steeds zwaardere eisen worden gesteld  aan de aanwijzingen waaruit de betrokkenheid van verdachte moet blijken. In deze zaak zijn die aanwijzingen niet langer sterk genoeg om de voorlopige hechtenis te rechtvaardigen. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

15 november 2013 Tweede verdachte moord Nikki Lawalata 2 weken binnen

16 oktober 2013 Weer 1 maand erbij voor de vriend van de vermoorde Nikki Lawalata

18 september 2013 Een maand erbij voor de vriend van de vermoorde Nikki Lawalata

11 september 2013 Verdachte moord Niki Lawalata 2 weken

Een gedachte over “Rechtbank laat vriend vermoorde Nikki Lawalata vrij”

  1. eindelijk een eerlijke reporterssite waar alleen de waarheid en de echte feiten zijn vermeld heel netjes vind ik dat een journalist moet oppassen met wat hij schrijft want alle leugens die in de media verschenen komen in keer aan het licht en weet de wereld toch wel hoe alles in elkaar zit.petjes af en succes verder met jullie mooie site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.