Taximishandelaar kan niemand anders zijn

yellow-taxi-cab-wallpapersUTRECHT – De officier van justitie eist tegen de 24-jarige Massihulluh R. uit Amsterdam  1 jaar gevangenisstraf wegens diefstal met geweld. R. zou op 4 november in Utrecht een vrouwelijke passagier van zijn taxi hebben mishandeld na een ruzie om geld.

taxichauffeur

De 29-jarige vrouw nam een taxi van Amersfoort naar Utrecht. De afgesproken prijs was 45 euro. De vrouw betaalde 37 euro. In Utrecht kon ze alleen een groot bedrag pinnen en dat wilde ze niet. Toen de vrouw wegliep, volgde R. haar. Daarna wordt alles zwart volgens de vrouw.

tas

Zij wordt om 2 uur ‘s nachts op de Balijelaan in Utrecht gevonden met een bloedende hoofdwond. Ze is haar tas kwijt. In het ziekenhuis blijkt ze snijwonden in het gezicht te hebben, een gebroken neus en jukbeen, en bloedingen in de hersenen.

geweld

R. wordt een maand later aangehouden. Hij ontkent haar te hebben mishandeld. Maar volgens de officier kan het niemand anders zijn geweest. De officier acht diefstal met geweld van de tas bewezen. De officier wil dat R. ook 6800 euro schadevergoeding betaalt. De uitspraak is op 10 december. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.