Lijk in sloot de vader is de moordenaar en de zoon is slechts medeplichtig

Bart NelsonUTRECHT – De officier van justitie eist 12 jaar gevangenisstraf tegen de 66-jarige Hogges Y. Volgens de officier heeft deze Soester op 12 januari 2013 Bart Nelson doodgeschoten. Tegen zoon Suat eist de officier 7 jaar.

Richard Nelson

De 43-jarige Suat T. zat achter het stuur van de auto toen zijn vader zijn beste vriend doodschoot in die auto. Hij zegt dat hij in een shock is geraakt. Hij is alles vergeten. Ze gooiden samen het lichaam van Nelson in een sloot in Den Dolder.

Vader verklaarde tegenover de politie dat zijn zoon schulden had bij het slachtoffer en dat hij hem moest helpen. Nu probeert de vader onder moord uit te komen met het verhaal dat hij in een opwelling heeft geschoten omdat hij slechte cocaïne kreeg van Nelson.

officier

De officier gelooft dat de zoon veel meer van deze zaak af weet. Maar bewijs is er niet.  Suat zegt zelfs zegt dat hij zijn vader haat om deze moord. De officier ziet de zoon alleen als medeplichtige en niet als medepleger. Dat scheelt 5 jaar. Morgen komen de advocaten aan het woord..(andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

2 oktober 2013 Lijk in sloot de ene black out deskundige is de andere niet.

10 juli 2013 Lijk in sloot gangsterliefje verstopte de buit

2 maart 2013 Lijk in sloot ook chauffeur voorgeleid

28 januari 2013 Lijk in sloot voorarrest verlengd

16 januari 2013 Lijk in sloot 2 verdachten in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.