Taximishandelaar kan niemand anders zijn !

yellow-taxi-cab-wallpapers_thumbUTRECHT – De rechtbank veroordeelt de 24-jarige taxichauffeur Massihullah R. tot 3 maanden gevangenisstraf. Volgens de rechtbank heeft R. op 4 november 2012 in Utrecht een 29-jarige vrouwelijke passagier met zware verwondingen het ziekenhuis in geslagen. De eis was 1 jaar cel waarvan de helft voorwaardelijk.

taxi

De chauffeur bracht de vrouw van Amersfoort naar Utrecht voor een afgesproken prijs. In Utrecht wilde de vrouw maar een deel  te betalen. Zij liep weg. Ze kreeg opeens een dreun en toen ze bij kwam, was haar tas weg en ze was zwaargewond. De verdachte houdt vol dat de vrouw door iemand anders tegen de grond is geslagen.

rechtbank

De rechtbank noemt het hoogst onaannemelijk dat in het zeer korte tijdsbestek tussen vertrek van de verdachte en de komst van een getuige nog een ander persoon dan verdachte een confrontatie met aangeefster is aangegaan waaruit het letsel verklaard kan worden. De verdachte wordt vrijgesproken van diefstal met geweld van de tas omdat niet niet worden vastgesteld met welk doel verdachte het geweld heeft gepleegd.

schade

Uit de schriftelijke slachtofferverklaring blijkt dat aangeefster wekenlang bij haar ouders heeft moeten wonen. Daarna kwam de psychische klap. Ze kreeg paniekaanvallen. De rechtbank legt 6700 schadevergoeding op. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

26 november 2012 Taximishandelaar kan niemand anders zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.