Polder jihadist 20 jaar niet welkom in polder

twitterfoto2ROTTERDAM – Het landelijk parket seponeert de zaak tegen een man uit Almere die zich aan wilde sluiten bij Al Qaida.  Deze polderjihadist  kreeg al een inreisverbod van 20 jaar.

Nationale Recherche

De man werd 3 jaar geleden aangehouden toen hij volgens onze geheime diensten naar Syrie wilde reizen om daar heilige oorlog te voeren. De rechtbank in Rotterdam liet de man na twee weken vrij omdat er onvoldoende ernstige bezwaren waren.

bewijs

Advocaat Vin van der Velde twittert dat het landelijk parket de zaak nu seponeert omdat er geen nationaal belang  meer is. Volgens Van der Velde is er ook nooit een spetter bewijs geweest.  Volgens het Landelijk Parket is de man vertrokken uit Nederland.  Omdat hij niet de Nederlandse nationaliteit heeft en vanwege het inreisverbod, is vervolging zinloos.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.