Te zwaar vuurwerk knaller snel weer naar huis

thunderking2LELYSTAD – De raadkamer wijst het verzoek gevangenhouding van een 23-jarige man uit Hilversum af. De Hilversummer zou een paar minuten na het begin van het nieuwe jaar zwaar vuurwerk hebben gegooid naar een groep die naar ander vuurwerk stond te kijken.

gehoorschade

Negen mensen liepen gehoorschade op. De politie deed er een week over om de man op te sporen.De officier leidde hem op 13 januari voor. De rc gelastte de bewaring voor 1 week. De officier eiste gisteren de gevangenhouding voor 90 dagen. Maar de raadkamer vindt 1 week voorarrest genoeg. De officier mag de vuurwerkgoooier tot 21 januari binnenhouden. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

13 januari 2014 Voorgeleding  vuurwerkoverlast met gehoorschade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.