Van BILJARTEN word je agressief

rode-biljartbal_17-221141534LELYSTAD – De officier van justitie eist tegen de 48-jarig Frans R. uit Zeeewolde een werkstraf van 180 uur. R. heeft naar 2 wijkagenten een biljartbal gegooid. Volgens de officier hadden die agenten ernstig letsel kunnen oplopen.

biljartbal

De 2 agenten maakten op 20 september een ronde door het centrum van Zeewolde.  Bij een cafe spraken ze een groepje aan onder wie de verdachte. Terwijl de agenten verder liepen, hoorden ze ineens een voorwerp vlak langs suizen. R. gooide, volgens getuigen,  een biljartbal naar hun hoofd.  Die biljartbal vloog door een ruit.

ernstig letsel

Het NFI heeft in een rapport aangegeven dat er ernstig letsel had kunnen ontstaan als de biljartbal een van de agenten op het hoofd zou hebben geraakt.  Tot slot wil de officier dat de agenten ieder 200 euro smartengeld krijgen voor de schrik. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.