Onverbeterlijke Feyenoord hooligan 18 maanden

FeyenoordDEN HAAG – Het gerechtshof veroordeelt een 41-jarige Feyenoord supporter uit Wageningen tot anderhalf jaar gevangenisstraf  waarvan een half jaar voorwaardelijk. De hooligan heeft een vuurwerkbom naar een ME-bus gegooid bij de wedstrijd Feyenoord RKC.

Feyenoord

Deze straf had de rechtbank ook al opgelegd. Het hof legt ook nog een strafrechtelijk stadionverbod op. Als de verdachte de komende2 jaar in de buurt van een stadion komt waar Feyenoord moet spelen, draait hij de cel in.

vuurwerk

De man heeft op 1 december 2012 bij de Kuip in Rotterdam, waar Feyenoord tegen RKC speelde, een vuurwerkbom naar een ME-bus gegooid. De bom kwam tot ontploffing, waardoor de bus werd beschadigd. De zich in de bus bevindende politieambtenaar liep gehoorschade op. Bij de hooligan thuis werd een grote hoeveelheid vuurwerk aangetroffen.

straf

Het hof noemt het oncacceptabel dat  politieagenten – die nota bene worden ingezet om de veiligheid te garanderen van het publiek dat een voetbalwedstrijd bezoekt – op een dergelijke wijze belaagd worden. Bij het opleggen van de maatregel en de beslissing om deze maatregel per direct in te laten gaan, heeft het hof rekening gehouden met de omstandigheid dat de man na de schorsing van het voorarrest opnieuw aanwezig is geweest bij voetbalgeweld. Het openbaar ministerie had een half jaar meer geëist. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

10 januari 2014 Eis 2 jaar Feyenoord hooligan

13 gedachten over “Onverbeterlijke Feyenoord hooligan 18 maanden”

 1. Wat een ongepaste berichten van Danny van Strien. Een agent loopt een gehoorbeschadiging op omdat een Feijenoord supporter een vuurwerkbom gooit. Ik ben voor geen enkele voetbalclub, maar zulke supporters verdienen alles behalve respect.

 2. @Wim

  Ik heb het niet over dit artikel het gaat niet over die jongens waar ik respect voor hebt

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien

  1. Je weet het mooi te brengen Danny. Andre Heil stak op op 8 december 1991 een fc twente supporter dood. Om respect voor te hebben. en Leonardo die je noemt is dat soms leonardo P die verdacht werd van de moord op Picornie? En als je een bericht plaats dat je respect heb voor hooligans bij een artikel over een hooligan die een ME blus wil opblazen met nog een ME-er er in hoe moet de lezer dit dan interpreteren?

 3. O ik begrijp je helemaal. Je bedoelt niet dat je respect heb voor een voetbalfan die een agent blijvende gehoorbeschadiging bezorgd, maar respect heb voor Andre Heil. Die een fan van Fc Twente dood stak. En Leonardo is dat soms diegene die veroordeeld is voor de dood op picornie? Triest hoor Danny van Strien.

 4. Lees ook het gedicht Andre Heil op internet van Dichter Danny van Strien

  Vriendelijke Groeten Dichter Danny van Strien

 5. Ik ken Andre Heil vanuit de kroeg in Rotterdam als een aardige vent recht voor zijn raap echte Rotterdammer het is triest wat daar in Enschede in 1991 is gebeurd met Erik Lassche maar Feyenoord en Fc Twente aanhangers kregen daar ruzie en hij heeft zich daar toen verdedigd en het is nooit zijn bedoeling geweest om dat te doen het is en blijft triest wat daar toen gebeurd is maar het is niet terug te draaien wat ik alleen wil zeggen dat Andre Heil heel anders is neergezet dan hij werkelijk is

  Vriendelijke groeten Danny van Strien
  http://www.dannyvanstrien.jimdo.com

 6. Kijk de A10 Rellen tussen Feyenoord en Ajax aanhangers is ontstaan door de F Side die het gevecht is begonnen en wat geleid heeft tot Beverwijk omdat de F Side het niet kon verkroppen dat zij die rellen hadden verloren
  En wilde met de oude garde wraak nemen op Feyenoord in Beverwijk 1997 de oude garde van Feyenoord is daar niet trots op wat daar is gebeurd dat zijn alleen vaak mensen die daar niet bij zijn geweest Carlo Picornie was iemand als hooligan die respect genoot bij zowel de Bunnik side van Utrecht Noord Sdie van Den Haag en ook bij de SCF van Feyenoord omdat hij Carlos was en nooit wegliep maar hij is door zijn maten in de steek gelaten en die hebben hem laten liggen en zijn daar toen op de vlucht gegaan maar geloof me als de F Side de kans had gehad om in hun ogen een kakkerlak dood te slaan hadden ze het ook gedaan het is triest wat daar gebeurd is maar Leonardo is niet de echte dader daarvan en heeft het grootste gedeelte daar de schuld van gekregen en dat weten ze in Amsterdam bij de F Side ook het is triest wat daar gebeurd is R.i.p Carlo Picornie

  Vriendelijke groeten Danny van Strien
  http://www.dannyvanstrien.jimdo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.