vrouw die man doodstak in hoger beroep

SBWU-logo_TwitterARNHEM – Het gerechtshof verlengt de voorlopige hechtenis van de 48-jarige  Monique van der P. Van der P. kreeg 4 jaar en tbs van de rechtbank omdat zij vorig jaar in een woning van de Stichting Beschermd Wonen Utrecht (SBWU) een man neerstak.

SBWU

Van der P. ging in hoger beroep. Zij houdt vol dat ze zichzelf moest verdedigen. Zij ging naar de kamer van een 68-jarige medebewoner omdat zij last had van zijn muziek.  De man bedreigde haar met een mes maar zij wist dat af te pakken.  De rechtbank zag dat heel anders. Een nieuwe datum is nog niet bekend. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

13 augustus 2013 Vrouw steekt man dood

30 juli 2013 Eis 5 jaar tegen vrouw die man doodstak in beschermd wonen eenheid

23 februari 2013 Voorarrest verlengd van vrouw die medebewoner neerstak

14 februari 2013 Vrouw die stak in beschermde wooneenheid in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.