Voor alle complotdenkers Landelijk Parket begint onderzoek naar Demmink

DemminkDEN HAAG – Het Openbaar Ministerie  begint een strafrechtelijk onderzoek naar  aanleiding van de uitspraak van het gerechtshof in Arnhem dat voormalig ambtenaar Joris Demmink verdachte is van verkrachting van 2 minderjarige jongens in Turkije 20 jaar geleden.

Joris Demmink

Het strafrechtelijk onderzoek zal zich in ieder geval richten op de onderzoeksopdrachten die het gerechtshof heeft geformuleerd. Daarnaast zullen mogelijke andere aanwijzingen die samenhangen met de verdenking zoals het hof die heeft vastgesteld, worden meegenomen.

onderzoeksteam

Er komt een onderzoeksteam dat bestaat uit rechercheurs van de Rijksrecherche en zedenrechercheurs van de politie. Het strafrechtelijk onderzoek wordt vanuit het Landelijk Parket geleid door 2 officieren van justitie.

Het Openbaar Ministerie zal ook de rechter-commissaris bij de rechtbank Den Haag verzoeken een onderzoek te openen. De rechter-commissaris kan ook zelf onderzoek verrichten naar de verdenking tegen de heer Demmink.Het Openbaar Ministerie verwacht het onderzoek binnen een jaar af te ronden. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

17 december 2013 Zaak Demmink 8 getuigen en geen bewijs dat Demmink in Turkije is geweest

13 november 2013 December wordt een feestmaand voor de complotdenkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.