Huiselijke moord verdachte naar Pieter Baan

pbcUTRECHT – De rechtbank stuurt de 51-jarige Petrus M. uit Zeist naar het Pieter Baan Centrum. Volgens de officier van justitie heeft M. op 25 oktober in hun woning in Zeist zijn partner Herma van Essen gewurgd.

Pieter Baan Centrum

De officier beschuldigt de man van moord. M. werd na de moord al opgenomen. Hoewel M. erg in de war is, wil hij toch niet meewerken aan een psychiatrisch onderzoek. Hij ziet daar de zin niet van in, zo laat hij merken tijdens de zitting.

observatie

De rechtbank stuurt hem toch maar op verzoek van de officier van justitie naar het Pieter Baan Centrum.  Daar wordt hij de komende weken geobserveerd door gedragsdeskundigen. De inhoudelijke behandeling is op 29 april.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

8 november 2013 Huiselijke moord 90 dagen

28 oktober 2013 Huiselijke moord 2 weken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.