Tankstation de lucht in

twitter_avatar_reasonably_smallUTRECHT – De officier van justitie eist tegen de 45-jarige Hendrik van V. uit Rotterdam 3 jaar gevangenisstraf waarvan 1 jaar voorwaardelijk.  Van V. is met een bijzonder grote boem op 12 december een tankstation aan de A12 in Bunnik binnen geknald.

pompeiland

De verdachte reed tegen het pompeiland en twee auto’s aan. er ontstond een grote ontploffing. De twee personen die bij de auto’s stonden liepen hierbij ernstige brandwonden op.

remmen

De officier noemt het poging tot doodslag want het is volgens de officier een bewuste actie.  Op beelden is te zien dat verdachte recht op het pompeiland afrijdt, terwijl er met de remmen en het stuur van zijn auto niets mis is. Met de verdachte zelf is wel veel mis. Hij is ontoerekeningsvatbaar. Uitspraak 26 februari. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.