Getuigenverhoren Demmink complotdenkersfeestje gaat verder in maart

Joris DemminkUTRECHT – De rechter commissaris begint op 4 maart met  de getuigenverhoren in de zaak van voormalig topambtenaar Joris Demmink tegen de Stichting de Roestige Spijker. De Stichting wil openbaarmaking van een documentaire.  Demmink wil een verbod en de Stichting heeft om een voorlopig getuigenverhoor gevraagd.

Joris Demmink

In de documentaire die gewoon op You Tube te zien is, wordt gevraagd om de aanhouding van Demmink. Demmink  wordt al jarenlang beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarigen. Alle opeenvolgende ministers zijn tot nu toe voor hem in de bres gesprongen.

detective

De verhoren beginnen op 4 maart met een getuige uit de documentaire. Daarna volgen 2 rechercheurs, een voormalig stafmedewerker van justitie, twee voormalig gevangenisdirecteuren een privédetective, voormalig chef CID en 2 twee Turkse advocaten. Op 15 april moeten de verhoren afgerond zijn.

lees ook

3 februari 2014 Voor alle complotdenkers landelijk parket begint onderzoek naar Demmink

17 december 2013 Zaak Demmink 8 getuigen en geen bewijs dat Demmink in Turkije is geweest

13 november 2013 December wordt een feestmaand voor de complotdenkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.