Facebook belediging

facebookLELYSTAD – De officier van justitie eist 2 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf tegen de 40-jarige Javier S. uit Amsterdam wegens bedreiging en belediging.  S. was boos op zijn ex omdat hij hun zoontje niet mocht zien. Hij bedreigde haar dood te schieten

facebookpagina

S. begon ook nog een facebookpagina voor de vrouw met de naam  Putana Poetasushi wat vuile hoer betekent. Hij plaatste daarop foto’s van zijn schaarsgeklede ex. De pagina is nog een beetje zichtbaar voor wie snel is. De officier noemt dit belediging.  De officier eiste ook nog een contactverbod. Uitspraak 10 maart. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.