Demmink complotdenkersfeestje DAG 1 weinig wol

Joris Demmink

UTRECHT – De rechter commissaris is de hele dag druk met een getuige Bart in het voorlopig getuigenverhoor in de zaak van De Roestige Spijker tegen voormalig topambtenaar Joris Demmink.

Joris Demmink

Die getuige Bart is een 40-jarige man die naar eigen zeggen lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis. Het leven van Bart is niet iets wat je direct over zou willen doen. Hij  vindt het zelf in ieder geval geen goed idee om zijn getuigenis door de talrijke camera´s op te laten nemen. Ik heb dochters, zo motiveert hij het verbod.

anoniem

Bart treedt anoniem op in de film The Rebecca Project Hij is door de Stichting de Roestige Spijker naar dit voorlopig getuigenverhoor gehaald omdat Joris Demmink die film  wil verbieden.

Hoewel hij onlangs nog is veroordeeld wegens mishandeling, lijkt hij geen oneerlijke getuige. Maar zolang Demmink volhoudt, dat Bart het allemaal verkeerd heeft gezien, lijkt  er voor Demmink weinig aan de hand.  Demmink is er zelf niet, zijn advocaat Harro Knijff schiet uit de losse hand wat al wat barstjes in het verhaal van de de jaren tachtig toyboy.

jongensbordeel

De getuige vertelt dat hij 25 jaar geleden in een jongensbordeel in Amsterdam terecht kwam. Hij kwam daar in handen van een paar keiharde pooiers. Deze tent was het stamcafé van het hooggeplaatste- pedofielennetwerk. Dat is de complotdenkershemel.

chauffeur

De rechter commissaris leidt hem met haar vragen verder door zijn leven tot de vermeende ontmoeting met Demmink in 1988 als Bart 15 is. Ze worden door een vriend van Demmink in contact gebracht. Bart kruipt bij Demmink in de wagen,  terwijl diens chauffeur achter het stuur zit,  bevredigt hij Demmink oraal zegt Bart. Een tweede ontmoeting loopt uit op ruzie vertelt hij.

Hij kent Demmink helemaal niet. Pas 15 jaar later als hij een foto ziet van Demmink in een krant, realiseert hij zich wie de man was. Die chauffeur schijnt dood te zijn. Barts getuigenis lijkt niet zorgwekkend voor Demminks advocaat. Maar wie weet wat de Stichting de komende dagen in petto heeft. De zaak gaat verder op 5 maart. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

19 februari 2014 Demmink complotdenkersfeestje gaat verder in maart

3 februari 2014 Voor alle complotdenkers landelijk parket begint onderzoek naar Demmink

17 december 2013 Zaak Demmink 8 getuigen en geen bewijs dat Demmink in Turkije is geweest

13 november 2013  December wordt een feestmaand voor de complotdenkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.