Demmink complotdenkersfeestje DAG 2 een onverwacht spektakel

Joris DemminkUTRECHT – De rechter commissaris gaat met onverminderde energie door op dag 2 van het voorlopig  getuigenverhoor in de zaak van de  Roestige Spijker tegen Joris Demmink. Zij jaagt er 2 getuigen doorheen. Twee agenten spreken elkaar onder ede volkomen tegen over het fameuze Rolodex onderzoek.

Joris Demmink

Een gepensioneerde hoofdinspecteur en een rechercheur die inmiddels voor zichzelf is begonnen hadden de leiding over dat Rolodex onderzoek. Het was een onderzoek naar een netwerk van hooggeplaatste pedofielen in Nederland. Dat onderzoek begon met een de vondst van een agenda van 2 schandknapen. In die agenda stond een piketnummer van het ministerie van justitie.

officieren

De politie begon een onderzoek. En zo vertelt de eerste politieman: ‘Daarbij werd samen met de Rijksrecherche ook onderzoek gedaan naar topambtenaar Joris Demmink en de officieren Holthuis, Wabeke en Wooldrik .’

Deze getuigenis is een enorme opsteker voor het anti-Demmink kamp. Alle complotdenkers zijn dolblij. Minister Opstelten krijgt de eerste lastige vragen al op zijn bureau. Maar het middagverhoor brengt een stevige domper voor de feestvierende complotdenkers.

Dan komt er een 73-jarige voormalig hoofdinspecteur van de jeugd- en zedenpolitie. Deze is het met zijn oud collega eens dat het onderzoek leek te worden gesaboteerd. Maar hij is het volkomen oneens over de naam Demmink en de officieren.

Rolodex

In dat onderzoek Rolodex dat hij uitvoerde is nooit de naam van Demmink gevallen. En ook de namen van de 3 officier heeft de voormalig zedeninspecteur nooit gehoord. Goed nieuws voor Demmink. Zo eindigt ook de tweede dag in een gelijkspel.  Maandag 10 maart gaan de verhoren verder met een voormalig medewerkster van justitie. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

4 maart 2014 Demmink complotdenkersfeest6je DAG1 weinig wol

19 februari 2014 Demmink complotdenkersfeestje gaat verder in maart

3 februari 2014 Voor alle complotdenkers landelijk parket begint onderzoek naar Demmink

17 december 2013 Zaak Demmink 8 getuigen en geen bewijs dat Demmink in Turkije is geweest

13 november 2013  December wordt een feestmaand voor de complotdenkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.