Demmink complotdenkersfeestje DAG 4 iemand liegt

Joris DemminkUTRECHT – Na 2 weken verhoren in de zaak van de Roestige Spijker tegen Joris Demmink is er 1 ding komen vast te staan. 1 Getuige heeft onder ede gelogen. Dat is of voormalig gevangenisdirecteur Jacques van Huet of stafmedewerkster Anneke Storm.

Joris Demmink

Vandaag is gevangenisdirecteur Jacques van Huet aan de beurt.  Hij verklaart over het zoveel besproken dienstreisje in 1992 naar Londen waar de persoonlijk assistente van Demmink over haar baas aan de bar uit de school zou hebben geklapt. Van Huet heeft dit verhaal al voor de verhoren in een notariële akte laten vastleggen.

Deze getuige  heeft inmiddels wel begrepen dat deze ambtenaar niet de persoonlijk voor Demmink werkte. Maar hij houdt wel vol dat de vrouw, die hij bijzonder goed kende, tijdens de dienstreis heeft gezegd dat de hoogste baas van justitie jonge jongens liet komen.

Helsinki

In 21 jaar tijd  heeft deze getuige nooit reden gezien om met deze kennis iets te doen. Maar toen de gepensioneerde Demmink lid werd van Het Helsinki comité vond de gevangenisdirecteur het nodig om met steun van het geld van de familie Poot en de stichting de Roestige Spijker deze zeer ernstige misstand aan de kaak te stellen.

Dat is geen sterk punt van deze gevangenisdirecteur. Ook niet al te sterk is dat de man die zegt dat hij over een fenomenaal geheugen beschikt  en die precies weet wat er 21 jaar geleden is gebeurd, compleet de fout in gaat als hem wordt gevraagd wanneer hij advocaat Kaaks van de Roestige Spijker voor de eerste keer heeft gezien.  Dat is minder dan 1 jaar geleden. Demminks advocaat Harro Knijff kopt het balletje moeiteloos binnen.

roddel

Verder gaat dit verhoor nergens over. Als de vrouw het daadwerkelijk heeft gezegd dan kan dat nog steeds roddel en achterklap zijn,  Vooralsnog zijn de verhoren gevuld met veel onbewezen borrelpraat.

Het verhoor van Huet die zichzelf erg graag hoort praten, loopt ernstig uit en daarmee komt  de tweede gevangenisdirecteur vandaag niet aan het woord. Dit verhoor wordt uitgesteld. Dat betekent een extra dag extra verhoren. Een extra dagje uit voor de complotdenkers.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

10 maart 2014 Demmink complotdenkersfeestje DAG 3 Een koude douche voor de complotdenkers

5 maart 2014 Demmink complotdenkersfeestje een onverwacht spektakel

4 maart 2014 Demmink complotdenkersfeest6je DAG1 weinig wol

19 februari 2014 Demmink complotdenkersfeestje gaat verder in maart

3 februari 2014 Voor alle complotdenkers landelijk parket begint onderzoek naar Demmink

17 december 2013 Zaak Demmink 8 getuigen en geen bewijs dat Demmink in Turkije is geweest

13 november 2013  December wordt een feestmaand voor de complotdenkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.