Robert Moszkowicz strijdt door tegen de pers

robert moszkowiczAMSTERDAM – De zo met zijn gezondheid tobbende Robert Moszkowicz heeft gelukkig wel energie om een rechtszaak uit te vechten een journalist.  In een kort geding tegen de Telegraaf eist hij rectificatie.  Hij heeft niets met oplichting te maken, zegt de broer van Bram.

Robert Moszkowicz

De altijd goed geïnformeerde Telegraafjournalist Bart Mos schreef een artikel waarin Moszkowicz in zijn tegenwoordige praktijk als juridisch adviseur van oplichting wordt beschuldigd.

Moszkowicz boos. Hij beweert dat de verkoop van zijn boek terugloopt door de publicatie in de Telegraaf.  Hij schermt met een brief van de officier van justitie waarin staat dat hij geen verdachte is in een fraudezaak. De Telegraaf houdt vol dat een fraude onderzoek naar oplichting door Robert Moszkowicz nog steeds loopt. 

twitter

Bart Mos wilde als eerste twitterende procespartij de geschiedenis in gaan. De voorzieningenrechter verbood dat helaas op verzoek van Moszkowicz. Uitspraak volgende week. (andereverhalenuitderechtbank.nl’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.