Over een juwelier die niet terugschoot

juwelenUTRECHT – Het is druk in de rechtbank.  De zaak tegen  Bilal S, en Nouredinne A, was al  geruchtmakend, omdat de 2 overvallers een omstander neerschoten. Deze omstander raakte lichtgewond aan zijn been. 

juwelier

Maar na alle toestanden in  Deurne  van de afgelopen dagen staan de camera’s in rijen opgesteld voor de overval op een juwelier in Kanaleneiland.

kopstukken

De verdachten zijn criminele kopstukken waarvan  Utrecht er minder  kan gebruiken. De zwijgende Bilal S. en Nouredinne  A. waren niet echt handig met hun sporen en ze waren dan ook snel gepakt.  De man die in zijn been is geschoten, reageert niet op justitie.  Hij heeft ook geen schadeclaim ingediend.

buit

De buit ter waarde van 87000  euro is nog kwijt. De juwelier is  naar een andere plek verhuisd. Zijn  klanten waren bang en zijn vrouw wilde weg.  De officier eist 9 jaar tegen de zwijgende verdachten. Zij kozen voor een leven in de criminaliteit, vindt het OM. Uitspraak 15 april. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.