Geldhond vindt miljoenen

geld10aprilUTRECHT – De rechter commissaris houdt een 36-jarige man uit Nieuwegein 2 weken binnen. Een onderzoeksteam van de FIOD vond op 7 april bij deze verdacht 2,5 miljoen euro in zijn woning.  Daarnaast werden een vuurwapen en 5 kilo cocaïne aangetroffen.

geldhond

Een geldhond vond de miljoenen in een verborgen ruimte in de slaapkamer van de verdachte.  De toegang tot deze ruimte was weggewerkt achter het hoofeinde van een tweepersoonsbed. De 2,5 miljoen euro was verdeeld over twee tassen  in biljetten van 100 en 500 euro.

cocaïne

Het onderzoeksteam nam in de woning ook een vuurwapen met een magazijn vol patronen, twee dure horloges en een geldtelmachine in beslag. Bij de doorzoeking van een bedrijfspand van de verdachte in Nieuwegein werd 5 kilo cocaïne gevonden. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.