Demmink complotdenkersfeestje DAG8 was de laatste dag Demmink is een aimabele man met veel humor

Joris DemminkUTRECHT – Op de achtste dag zag rechter commissaris Natasja Gehlen dat het genoeg was. Advocaat Matthijs Kaaks van stichting de Roestige Spijker wil bedenktijd om nog meer getuigen te kunnen horen.  Het voorlopig getuigenverhoor is een ijzersterk middel gebleken om in de publiciteit allerlei onbewezen vuiligheid te kunnen spuien.

Joris Demmink

Demminks advocaat Harro Knijff is er fel op tegen. Gehelen wijst het plan van Kaaks binnen 1  kwartier  af.  Harro Knijff krijgt wel 2 weken de tijd om te beslissen of hij een contra-enquête wil organiseren.

Opstelten

Verder brengt deze laatste dag weinig nieuws. Een 48-jarige voormalig chef van een observatieteam vertelt dat er inderdaad een onderzoek liep in de jaren 90. Demmink was verdachte in dat onderzoek naar misbruik van kinderen. Het is een uitspraak die eerder minister Opstelten in de problemen brengt Joris Demmink.

De tweede getuige is Tjeerd Postma een serieus klinkende man die vertelt dat hij hoofd van de chauffeurs was. Hij heeft de nodige roddels opgepikt over Demmink in alle jaren die hij op het ministerie werkte.  Demmink was een aimabele man met veel humor die hem ook nog bevorderd heeft. Postma heeft niets tegen Demmink persoonlijk.

BVD

Postma voelde zich serieus genomen toen de BVD op de stoep stond toen Demmink de hoogste baas van het ministerie kon worden. De BVD wilde weten of er iets aan Demmink kleefde.

Postma vertelde 2 verhalen: 1 klacht van een chauffeur die Demmink midden in de nacht uit een club had moeten halen. Een andere chauffeur had verteld dat Demmink in Brussel een schandknaap op had gepikt en er van alles gebeurde in de dienstauto.

Peter R. de Vries

Deze chauffeur ontkent ditzelfde verhaal op internet,  bij Peter R. de Vries die tegenwoordig bij het establishment hoort.

Getuige Postma was teleurgesteld dat Demmink toch benoemd werd.

Zo gaat het steeds. Deze getuigenverhoren is vooral duidelijk geworden dat er erg veel over Demmink werd geroddeld. Maar bewijs is er niet. Voorlopig is er voor Demmink geen reden om zich zorgen te maken over een eventuele rechtszaak.

Advocaat Harro Knijff meldt na 2 weken dat hij geen zin heeft in een voortzetting van dit media evenement. De Roestige Spijker is nu aan zet.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

11 april Demmink complotdenkersfeestje vooral veel te veel Henk Krol

25 maart 2014 Demmink complotdenkersfeestje DAG6 een bijzonder oprechte getuige

24 maart 2014 Demmink complotdenkersfeestje DAG 5 meer van hetzelfde

14 maart 2014 Demmink complotdenkersfeestje DAG 4 Iemand liegt

10 maart 2014 Demmink complotdenkersfeestje DAG 3 Een koude douche voor de complotdenkers

5 maart 2014 Demmink complotdenkersfeestje een onverwacht spektakel

4 maart 2014 Demmink complotdenkersfeest6je DAG1 weinig wol

19 februari 2014 Demmink complotdenkersfeestje gaat verder in maart

3 februari 2014 Voor alle complotdenkers landelijk parket begint onderzoek naar Demmink

17 december 2013 Zaak Demmink 8 getuigen en geen bewijs dat Demmink in Turkije is geweest

13 november 2013  December wordt een feestmaand voor de complotdenkers

Een gedachte over “Demmink complotdenkersfeestje DAG8 was de laatste dag Demmink is een aimabele man met veel humor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.