Huiselijke moord wie hadden een sleutel van de woning

20131210_101739UTRECHT – De rechtbank houdt de zaak tegen de 51-jarige Petrus M.  aan. M. is een brildragende rustige man in een spijkerbroek en een witte trui. Hij wordt verdacht van de moord op zijn partner de 51-jarige Herma van Essen in hun woning aan de Promenade in Zeist.

dochter

Zij werd op 25 oktober door een meerderjarige dochter uit een eerder huwelijk gevonden in de woning. Volgens de officier van justitie is de vrouw gewurgd. Volgens advocate Wil Janssens was de scheiding van het stel eigenlijk al geregeld toen het toch uit de hand liep.

Pieter Baan Centrum

M. zegt daar niets over. Hij wordt op dit moment onderzocht in het Pieter Baan Centrum. Daarnaast  zal advocate Janssens voor de inhoudelijke behandeling neurologische onderzoeken over M. inbrengen .

sleutel

Zelf wil de verdachte onderzoek laten doen naar de mensen die allemaal een sleutel hadden van zijn woning. Hij wil weten wie er na de moord nog in zijn woning zijn geweest. Waarom hij dat wil weten maakt hij de rechtbank niet duidelijk. De rechtbank wijst het ongemotiveerde verzoek af. De inhoudelijke behandeling is op 17 juli.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

7 februari 2014 Huiselijke moord verdachte naar Pieter Baan

8 november 2013 Huiselijke moord 90 dagen

28 oktober 2013 Huiselijke moord 2 weken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.