60 Dagen en volledige beperkingen fatale vrouw Janet S. moord Ton Kuijf

ton-kuijf_thumbARNHEM – De raadkamer verlengt  het voorarrest van de 28-jarige fatale vrouw Janet S. uit Kampen met 2 maanden. Ook mag S. in het belang van het onderzoek met niemand praten behalve met haar advocaat.

Ton Kuijf

S. zit al 6 weken vast op verdenking van betrokkenheid bij de moord op de 58- jarige Amersfoorter Ton Kuijf.  Janet S. is eerder veroordeeld wegens doodslag op een man die zij uit een kroeg had meegenomen. Zij zou de Amersfoorter naar haar chalet in Ermelo hebben gelokt.  Daar kwam hij om het leven. Vervolgens is dit chalet in brand gestoken.

medeverdachte

S. werd een paar dagen na de moord opgepakt. Dinsdag hield de politie een medeverdachte aan, een 30-jarige man uit Bergen op Zoom. Deze verdachte wordt vrijdag 2 mei voorgeleid bij de rechter commissaris.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

20 maart 2014 Voorgeleiding vrouwelijke verdachte moord Ton Kuijf en eerste raadkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.