Knokken hooligans Feyenoord FC Den Bosch

fc den boschDEN BOSCH – De politierechter veroordeelt 2 supporters van voetbalclub FC Den Bosch tot werkstraffen tot 120 uur. Een Feyenoordsupporter krijgt een geldboete en een rijontzegging.

FC Den Bosch

De 3 mannen hebben meegedaan aan een georganiseerde massale vechtpartij tussen supportersgroepen van beide clubs. Er waren volgens getuigen 60 man aan het vechten aan de Oosterplasweg in Den Bosch op 13 december.

stamcafé

De politie hield na de vechtpartij 6 hooligans aan.. De supporters van Den Bosch, jongens uit Rosmalen,  werden bebloed uit hun stamcafé gehaald.  Twee Feyenoordaanhangers, uit Alphen aan de Rijn, werden van de snelweg geplukt. Tegen 3 verdachten was voldoende bewijs. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.