Neparts 2 weken

arnhemARNHEM – De rechter commissaris houdt neparts Fred B. 2 weken in bewaring. De 52-jarige B. wordt verdacht van onbevoegd medisch handelen.

bedrijfspand

B. werd maandag aangehouden Zijn bedrijfspand in Huissen is doorzocht. Het onderzoek naar de man startte in februari. Toen werd aangifte gedaan door een vrouw die een medische behandeling van de man uit Huissen zou hebben gehad. Hij constateerde kanker bij een  vrouw die geen kanker had.

geneesmiddelen

Het onderzoek leidde tot een verdenking van mishandeling, oplichting, en valsheid in geschrifte. De man wordt verder verdacht van overtreding van de Geneesmiddelenwet en de Wet BIG. Inmiddels zijn bij de politie nog 3 andere aangiften tegen de man gedaan. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.