De moord op de kaasboer in de beukstraat 3 maanden

20140516_171433(1)UTRECHT – De raadkamer houdt een 46-jarige man uit Utrecht 90 dagen binnen. De Utrechter wordt verdacht van de moord op de 76-jarige kaasboer Kees Witteveen in diens woning aan de Beukstraat in Utrecht.

Beukstraat

De kaasboer werd op 15 mei in zijn woning gevonden door een van zijn buren. Na 2 dagen zoeken in de woning hield de politie de Utrechter aan. De kaasboer stond er om bekend dat hij veel daklozen en minder bedeelden toeliet in zijn woning. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

23  mei 2014 De moord op de kaasboer in de Beukstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.