Nog een keer 3 maanden erbij voor de ex vriend van de vermoorde Zweedse studente

sagabackman.jpgDEN BOSCH – De rechtbank houdt de zaak tegen de 22-jarige Sander V. uit Utrecht opnieuw aan. V. zou op 10 september in Den Bosch de Zweedse havo leerlinge Saga Backman hebben vermoord. De rechtbank verlengt de voorlopige hechtenis voor de derde keer.

Saga Backman

V. is nog niet op een zitting in de rechtbank verschenen. Hoewel de rechtbank hem de vorige keer dringend had verzocht om te komen. Toen was het idee dat vandaag de inhoudelijke behandeling zou zijn. Die behandeling is uitgesteld tot 30 september.

V. hoeft zijn berechting ook op die dag  in principe niet bij te wonen maar rechters geven in dit soort zaken, toch vaak een bevel af dat de verdachte moet verschijnen. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

14 maart 2014 Ex vriend vermoorde Zweedse studente weer 3 maanden erbij

26 september 2013 Ex vriend Moord Zweedse studente 1 maand binnen

13 september 2013 Ex vriend vermoorde Zweedse 2 weken binnen

14 Ex vriend vermoorde Zweedse studente weer 3 maanden erbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.