De poederbriefman heeft de eis al dubbel en dwars uitgezeten

poederbriefUTRECHT – De officier van justitie eist tegen de 29-jarige Karim A. uit 5 maanden gevangenisstraf. A. heeft poederbrieven en dreigbrieven naar het CJIB en het Openbaar Ministerie gestuurd.

poederbrief

De nogal verwarde A.  kreeg ruzie om een bekeuring met het CJIB. Zijn brieven werden steeds dreigender en hij stuurde zelfs een poederbrief. Maar A. heeft, zoals zijn advocate ook al betoogde, veel te lang in voorarrest gezeten. Dat komt weer omdat hij in het tijdrovende Pieter Baan Centrum Traject is terechtgekomen.

voorwaarde

De officier, die zelf ook een niet al te prettige brief kreeg,  eist daarom een geheel onvoorwaardelijke straf. De feiten  zijn dubbel en dwars afgerekend met 5 maanden voorarrest. Volgens de psychiater is A. helemaal klaar met justitie en zou een nieuwe voorwaarde alleen maar nieuwe chaos in het hoofd kunnen bezorgen van de verdachte, die zelf niet op de zitting was maar zijn vader en tante op de publieke tribune wist.   Uitspraak 19 juni. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

9 april 2014 De poederbriefman heeft de zaak zelf al lang afgesloten

20 maart 2014 Poederbriefman mag naar huis

7 januari 2014 Een poederbrief naar het CJIB en een dreigbrief naar de officier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.