Verslaafd aan het wurgen van prostituees

af689f9c135eb6e6cafe788e8aca2cf4HAARLEM – De officier van justitie eist 6 jaar gevangenisstraf tegen de 26-jarige Achmed B. B. heeft zich volgens de officier van justitie 2 jaar geleden schuldig gemaakt aan 3 zeer gewelddadige overvallen op prostituees op het Zandpad in Utrecht, in Den Haag en in Alkmaar.

opsporingslijst

B. was pas een paar maanden vrij. Hij was tot 3,5  jaar veroordeeld voor precies dezelfde feiten op 3 andere prostituees in 2009.

Het Openbaar Ministerie zette de verdachte in mei 2013 op de Nationale Opsporingslijst gezet omdat het vreesde dat er gezien zijn handelswijze doden zouden kunnen gaan vallen. Na signalen dat de verdachte in Spanje verbleef werd een Europees Aanhoudingsbevel uitgevaardigd, waarna hij werd aangehouden en overgeleverd aan Nederland. De buit bij de overvallen was 900 euro. Uitspraak 24 juni. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.