Barbie laat verstek gaan

Samantha van der PlasDEN HAAG – Het voornaamste nieuws is dat onze televisiepersoonlijkheid Barbie niet op de publieke tribune zit om haar grote liefde en echtgenoot Michael van der Plas bij te staan in zijn strafzaak.

Barbie

De rest is bijzaak. De officier eist 10 maanden tegen Van der Plas en een medeverdachte wegens handel in hennepgruis en het bezit van een wapen. Van der Plas is eerder voor de rechter geweest maar nog niet eerder onherroepelijk veroordeeld.

Van der Plas was bijvangst in het onderzoek naar woningovervaller. Hij kwam alleen in beeld omdat hij met de vermeende overvaller handelde. De zaak tegen de overvaller dient morgen. Uitspraak 2 weken. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.