Eis 6 jaar tegen militair die baby doodschudde

Paleis_2ARNHEM – De officier van justitie eist tegen een 31-jarige voormalig militair uit Almere 6 jaar gevangenisstraf. Volgens het Openbaar Ministerie heeft de Almeerder zich schuldig gemaakt aan doodslag op zijn zoontje en poging tot doodslag op zijn dochtertje.

 

militaire kamer

De Almeerder werd al 2 jaar geleden vastgezet toen zijn 6 weken oude zoontje overleed. Na 1,5 jaar liet militaire kamer hem vrij. Het openbaar ministerie liet hem weer oppakken toen bleek dat zijn 6 weken oude dochtertje hetzelfde hetzelfde letsel had opgelopen. Het meisje overleefde wel. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

24 februari 2014 Militair die wordt beschuldigd van doodschudden blijft in de cel

21 januari 2013 Nieuw onderzoek dood baby militair

23 augustus 2012 Vader dode baby Almere vrijgelaten

17 augustus 2012 Vader dode baby Almere in de cel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.