16 maanden waarvan 6 voor Patrick van der Eem voor een ramkraak

arnhemARNHEM- Het gerechtshof veroordeelt  Patrick van der Eem tot 16 maanden cel waarvan 6.  Volgens het hof heeft de man die wereldberoemd werd  als de bijrijder van Joran van der Sloot een ramkraak gepleegd en een auto geheeld.

Joran van der Sloot

We zagen de 41-jarige Van der Eem ooit urenlang op televisie naast Joran van der Sloot in een auto in het meest geslaagde Peter R de Vries programma ooit. Dat televisieprogramma leverde feitelijk niets op en Van der Eem lukte het zelf ook niet op het rechte pad te blijven.

Van der Eem, die zichzelf tegenwoordig ondernemer noemt,  kreeg van de rechtbank 1 jaar. Hij ging in appel. De advocaat generaal eiste 2 jaar. Dat blijft hem bespaard, maar Van der Eem verdient weinig met zijn hoger beroep. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.