De poederbriefman heeft een gebrekkige rem op zijn handelen

poederbrief_thumbUTRECHT – De rechtbank veroordeelt de 29-jarige Karim A. uit Leidschendam tot 5 maanden gevangenisstraf. A. is een ontoerekeningsvatbare man die ruzie kreeg met het CJIB over een boete die hij bij zijn bekeuring moest betalen.

poederbrief

Volgens het vonnis is pathologie van betrokkene zo doordringend op alle terreinen van het leven aanwezig dat A. niet in staat is normaal sociaal aangepast te functioneren.

En omdat A. een gebrekkige rem op zijn handelen heeft, schreef  hij driegbrieven naar de officier en naar het CVOM waar verkeersboetes worden afgedaan. Het CVOM kreeg zelfs een poederbrief van de verdachte.

moeder

De medewerkers van het CJIB die de poederbrieven ontvingen waren doodsbang. Dat telt de rechtbank mee. Maar de rechtbank weegt ook mee dat de arme verwarde Karim die zulke briljante dreigbrieven kan schrijven, veel te lang heeft vastgezeten. Zijn moeder heeft in de tussentijd de parkeerboetes betaald. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

5 juni 2014 De poederbriefman heeft de eis al lang uitgezeten

9 april 2014 De poederbriefman heeft de zaak zelf al lang afgesloten

20 maart 2014 Poederbriefman mag naar huis

7 januari 2014 Een poederbrief naar het CJIB en een dreigbrief naar de officier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.