5 Jaar voor het wurgen van 3 prostituees

rechtbankAlkmaarALKMAAR – De rechtbank veroordeelt de 26-jarige ongewenste vreemdeling Achmed B. tot 5 jaar gevangenisstraf. B.- heeft zich 3 x schuldig gemaakt aan diefstal met geweld. B. heeft in Utrecht, Almaar en Den Haag prostituees bestolen na ze eerst te hebben gewurgd.

bewusteloos

Achmed B. kneep de keel dicht van de prostituees die hij overviel. Hij wachtte tot de vrouwen bewusteloos waren om vervolgens geld te stelen. Hij was net vrij vanwege een veroordeling voor soortgelijke feiten. De officier van justitie had 6 jaar cel geëist. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

10 juni 2014 Verslaafd aan het wurgen van prostituees

Een gedachte over “5 Jaar voor het wurgen van 3 prostituees”

  1. deze eis is ver beneden de maat. Het openbaar ministerie dient in dergelijke zaken minimaal 14 jaar te eisen met dwangverpleging. Wellicht toch eens bekijken of onze Achmed niet terug naar huis kan. Dit soort toeristen bezorgen meer dan overlast alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.